Smoke_Meat_and_Fish-1200
Smoke_Meat_and_Fish-1200

„SMOKELAND” folyékony füst különböző húsokhoz és halhoz

890.00 Ft

Hagyományos keményfa füstölt íz

Összetevők: víz, füstízesítő.
A füst részecskék kicsapódhatnak a tárolás során.

Összetevők: víz, hikori-fa füstízesítés

Tárolás: +5-+25 C fok között

Elfogyott

Termékleírás

Recept:
Végy 1 liter vizet, tegyél bele 70 ml SMOKELAND folyékony füstöt különböző húsokhoz és halhoz, adj hozzá 60-80 g sót, némi fokhagymát és borsot. Tegyél halat a kész páclébe (például makrélát) és három napig hagyd a hűtőben. Három nappal később akaszd ki a halat 12-24 órára száradni. Ha kész máris élvezheted az otthon készült hidegen füstölt halat.

Energiatartalom 100 gramm termékben:
89 kj/21 kcal
Fehérje: 0 g
Szénhidrát: 0,2 g
Zsír: 0,4 g
Telített zsírok: 0 g
Só: 0 g

Szeretnél róla többet megtudni?